om oss

om oss

Tak Över Huvudet Sverige inspirerades av ett ideellt projekt som resulterade i att många personer i Umeå hittade boende. Trots sociala medier och andra internetsidor så var och är bostadskrisen i Sverige fortfarande omfattande. Uthyrande och sökande av boenden är inte effektiv nog och fler hjälpande händer behövs.

Tak Över Huvudet Sverige är det första företaget i Sverige som fokuserar heltjärtat på matchmaking mellan bostad och människa. Vårt mål är att minimera den bostadsbrist som råder på marknaden. Detta gör vi genom att använda de rum, lägenheter, stugor och villor som redan finns. Vi kopplar ihop dem som har ett ledigt boende med de som är i behov av ett tak över huvudet. Detta oavsett om det handlar om kort- eller långtidsboende. Hos oss har alla en lika stor chans att hitta rätt typ av boende som att hyra ut ett till rätt person och så klart är det GRATIS för alla!

Att personer står utan boenden och att bostäder och rum står utan personer ser vi som ett problem som vi kan lösa tillsammans med er.

Jag vill hyra ut boende...

Har du en lägenhet, en stuga eller en villa som står tom, eller känner att ditt extrarum kan komma till användning?

Är du intresserad av att hyra ut ett boende, men inte känner för att besvara 100st mail efter att ha lagt ut en annons?

Då har du hittat rätt!

Vi matchar din annons om uthyrning med en person med samma önskemål gällande boende. Genom att lägga ut en annons hos oss kommer du att bli rekommenderad en kandidat i taget som möjlig hyresgäst till din bostad. Du får sedan själv välja om denna person är av intresse eller om du vill söka vidare. Hos oss slipper du därmed själv leta efter en hyresgäst, samt att svara på flera mail. Hos oss på Tak Över Huvudet erbjuder vi dig ett enklare sätt att hyra ut ditt boende.

Jag vill hitta boende...

Har du gett upp hoppet om att hitta ett tak över huvudet?

Är du trött på att ständigt behöva leva i ovetskap gällande din boendesituation?

Då har du hittat rätt!

Vi ger dig en chans till att hitta, inte bara ett boende, utan ett boende som matchar dig som person och de krav du har på de tak du vaknar under varje morgon.

Genom att lägga ut en annons hos oss kommer du, så fort en match hittas, att kontaktas av en uthyrare i taget som hyr ut ett boende som matchar dina krav. Du får sedan själv välja om erbjudandet är av intresse eller om du vill neka och söka vidare.

Det finns en bostad för oss alla och vi vill hjälpa dig att hitta ett hem du trivs i och kan längta till efter en lång dag. Registrera din profil och annons hos oss och du är halvvägs hemma.